Groeiende recreatie in de uiterwaarden beter beheren
Samen met Rijkswaterstaat zijn we op zoek gegaan naar de behoeftes van recreanten zodat de uiterwaarden van de rivieren in Nederland beter beheerd kunnen worden.
Forty &

Status


Het Jobs-To-Be-Done onderzoek heeft ons waardevolle inzichten gegeven over de behoeftes van de recreanten van de uiterwaarden.

Deliverables


gevalideerd probleem; gevalideerde doelgroep

Bigger picture

Het beheer van de uiterwaarden, het gebied tussen de rivier en de dijk, verandert en wordt steeds complexer. De uiterwaarden worden steeds meer gebruikt voor recreatieve doeleinden zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Om de groeiende recreatie in de uiterwaarden beter te beheren is het essentieel om de recreanten mee te nemen in het innovatieproces.
Uitdaging

Hoe kunnen we de groeiende recreatie in de uiterwaarden beter organiseren?

Probleem

Op welk probleem focusten we ons?

Een Jobs-To-Be-Done onderzoek heeft ons geholpen om achter de behoeftes van de recreanten van de uiterwaarden te komen. Waar volwassenen vooral naar de uiterwaarden komen voor de rust en de natuur, zagen we dat jongeren er vooral afspraken met hun vrienden. Met behulp van deze inzichten kunnen passende oplossingen worden bedacht om tegemoet te komen aan de behoeftes van de recreanten en de stijgende recreatie beter te organiseren.
Jan-Willem

Wil je samen vooruit?

Neem contact op met Jan-Willem.

Bel onsStuur een mail

Team

Forty Team

Sacha Boekelder
Innovation Strategist
Bastiaan Terhorst
Digital Producer
Jan-Willem van Beek
CEO
NOC*NSF case
HEMA case
CasesOver onsServicesStartupsVerhalenOnze mensenVacatures

Maliebaan 50
3581 CS Utrecht


+31 (0)30 2737 422

hello@forty.nl