Dit is Forty

We willen vooruitgang boeken in een snel veranderende en onzekere wereld. Om dit te behalen gaan we ook zelf op zoek naar kansen en zetten die om in ambitieuze producten. Daarom is ons zogenaamde Big Hairy Audacious Goal: drie startups creëren waarmee we vooruitgang boeken. Oh en met tien miljoen betalende klanten!

Onze cultuur

Ja, we zijn waarschijnlijk experts in innovatie; we begeleiden innovatielabs en startup teams succesvol naar de top en we hebben behoorlijk veel ervaring met design thinking, lean startup en groeistrategieën. Met ons hands-on karakter proberen we steeds weer op een nieuwe manier op nieuwe plekken te komen. Gewoon, omdat we graag dingen voor elkaar krijgen. En natuurlijk houden we ook van gezelligheid en samen plezier maken, want we blijven mensen!

Onze mensen

Ons team heeft een scala aan achtergronden: product ontwerpers, developers, growth hackers, UX designers, service designers en strategen.

Jan-Willem van Beek

CEO

Owen Thijsen

Service & UX Designer

Sacha Boekelder

Innovation Strategist

Rosa Hendrikx

Service & UX Designer

Matthijs Wijnands

Innovation Strategist

Bas van Bokhorst

CTO

Sara Schippers

Service & UX Designer

Sips van der Ham

Office Manager

Ruben Verbaan

Innovation Strategist & Jr. Partner

Werken bij Forty

Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team? Bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Staat er niks tussen, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan staan we altijd open voor een kennismaking. Stuur je open sollicitatie naar hello@forty.nl. En vergeet niet je CV, motivatie en andere zaken te vermelden die nodig zijn om het beste je talenten te laten zien.

CasesOver onsDienstenStartupsVerhalenOnze mensenVacatures

Maliebaan 50
3581 CS Utrecht


+31 (0)30 2737 422

hello@forty.nl