Groeistrategie

Je hebt je propositie op kleine schaal getest, maar hoe introduceer je je propositie op de markt en zorg je ervoor dat je groeit? Samen met jou gaan we op zoek naar 40%.

Vind bewijs van schaalbaarheid

Nu je propositie levensvatbaar is, is de volgende stap het laten groeien van jouw onderneming. Dat doen we samen met jou, want het zou dom zijn te denken dat wij jouw bedrijf beter kennen dan jij. In een team met jouw experts bedenken onze creatieve, techy en ondernemende geesten wekelijks nieuwe experimenten om jouw bedrijf te laten groeien.

Groei

Hack je groei

Wij zetten jouw MVP om in een echt schaalbaar productontwerp, direct geïntegreerd in je eigen systemen. Met op wekelijkse basis sales en marketing gerelateerde experimenten zoeken én vinden we jouw groeimotor. En we zetten die pas uit als meer dan 40% van de gebruikers er niet mee kan leven als jouw product niet meer bestaat.

Deliverables: bewijs van schaalbaarheid; schaalbaar product; betalende klanten

De Markt Bezorgt

De lokale markt bij de klant op de stoep

Waarom zou je met ons een groeistrategie ontwikkelen?

Sneller de markt op

Met ons ervaren team van innovatie experts, creatieven en technologen brengen we proposities snel naar je bestaande en nieuwe gebruikers. Op basis van ervaring met onze klanten zijn we ongeveer 30% sneller op de markt. Hiermee verlagen we direct kosten, verhogen we opbrengst en zorgen we voor een betere ervaring bij je bestaande én nieuwe klanten.

Ondernemerschap

Stilzitten kennen we niet. Als we kansen zien en erin geloven, initiëren we een project en inspireren we anderen om mee te doen. We vliegen projecten aan als ondernemers en denken mee over alternatieve financiering voor projecten als dat nodig is, bijvoorbeeld door jou alleen te betalen voor behaalde prestaties of door zelf mee te ondernemen en te investeren.

Hogere kans van slagen

We verhogen het succesratio van nieuwe proposities. Uit ervaring blijkt dat we vaak in staat zijn om deze met 40% te verbeteren. Met onze bewezen innovatiemethodes, jarenlange expertise en positief-kritische houding weten we sneller of de innovatie potentie heeft en aan welke knoppen je nog kunt draaien.

some-alt

Wil je samen vooruit?

Neem contact op met Jan Willem.

Bel onsStuur een mail
CasesOver onsServicesStartupsVerhalenOnze mensenVacatures

Maliebaan 11
3581 CA Utrecht


+31 (0)30 2737 422

hello@forty.nl