Pilot ontwikkeling

Ben je echt in staat om je product aan te bieden aan je klanten? We ontwikkelen een minimale versie van je propositie (MVP) en testen deze om te zien of je potentiële gebruikers er voor willen betalen of het willen gebruiken.

Vind bewijs van groei

Vooruit willen betekent per definitie keuzes maken waarvan de uitkomst onbekend is. Met het testen en bouwen van een minimale versie van je product beperk je de risico’s op het verspillen van geld en tijd aan verkeerde keuzes. Je krijgt ook snel inzicht in het werkelijke gedrag van je gebruikers in plaats van alleen hun intenties.

Pilot

Ontwerp, bouw en test jouw MVP

Wij bepalen de features van jouw MVP, ontwerpen en ontwikkelen het zodat het getest kan worden in een vooraf gedefinieerde context. Wat is de gemakkelijkste manier om een stand-alone product te bouwen? Kunnen we een klantenbestand behouden en laten groeien? Na de pilot weet je of je idee potentie heeft, technisch haalbaar is en winst kan opleveren.

Deliverables: bewijs van groei; gevalideerde MVP; gevalideerde business model

SIDN

Een begrijpelijke security dienst voor MKB’ers

Waarom zou je met ons een pilot ontwikkelen?

Sneller de markt op

Met ons ervaren team van innovatie experts, creatieven en technologen brengen we proposities snel naar je bestaande en nieuwe gebruikers. Op basis van ervaring met onze klanten zijn we ongeveer 30% sneller op de markt. Hiermee verlagen we direct kosten, verhogen we opbrengst en zorgen we voor een betere ervaring bij je bestaande én nieuwe klanten.

Ondernemerschap

Stilzitten kennen we niet. Als we kansen zien en erin geloven, initiëren we een project en inspireren we anderen om mee te doen. We vliegen projecten aan als ondernemers en denken mee over alternatieve financiering voor projecten als dat nodig is, bijvoorbeeld door jou alleen te betalen voor behaalde prestaties of door zelf mee te ondernemen en te investeren.

Hogere kans van slagen

We verhogen het succesratio van nieuwe proposities. Uit ervaring blijkt dat we vaak in staat zijn om deze met 40% te verbeteren. Met onze bewezen innovatiemethodes, jarenlange expertise en positief-kritische houding weten we sneller of de innovatie potentie heeft en aan welke knoppen je nog kunt draaien.

some-alt

Wil je samen vooruit?

Neem contact op met Jan Willem.

Bel onsStuur een mail
CasesOver onsServicesStartupsVerhalenOnze mensenVacatures

Maliebaan 50
3581 CS Utrecht


+31 (0)30 2737 422

hello@forty.nl