Groeistrategie

Je hebt je propositie op kleine schaal getest, maar hoe introduceer je je propositie in de markt en zorg je ervoor dat je groeit? Samen met jou stellen we een groeistrategie op en gaan we op zoek naar 40%.

Proces om van idee naar nieuw concept te komen en risico's kleiner te maken. Kronkelende lichtblauwe lijn.
Innovatie process - groei growth. Forty Utrecht innovatiebureau venture building. Scale up scaleup strategie ventures support.
Vind bewijs van schaalbaarheid

Nu je propositie levensvatbaar is, is de volgende stap het laten groeien van jouw onderneming. Dat doen we samen met jou, want het zou dom zijn te denken dat wij jouw bedrijf beter kennen dan jij. In een team met jouw experts bedenken onze creatieve, techy en ondernemende geesten wekelijks nieuwe experimenten om jouw bedrijf te laten groeien.

Groei
Hack je groei
Wij zetten jouw MVP om in een echt schaalbaar productontwerp, direct geïntegreerd in je eigen systemen. Met op wekelijkse basis sales en marketing gerelateerde experimenten zoeken én vinden we jouw groeimotor. En we zetten die pas uit als meer dan 40% van de gebruikers er niet mee kan leven als jouw product niet meer bestaat.

Deliverables: bewijs van schaalbaarheid; schaalbaar product; betalende klanten

Waarom zou je met ons een groeistrategie ontwikkelen?

Sneller de markt op

Met ons ervaren team van innovatie experts, creatieven en technologen brengen we proposities snel naar je bestaande en nieuwe gebruikers. Op basis van ervaring met onze klanten zijn we ongeveer 30% sneller op de markt. Hiermee verlagen we direct kosten, verhogen we opbrengst en zorgen we voor een betere ervaring bij je bestaande én nieuwe klanten.

Ondernemerschap

Stilzitten kennen we niet. Als we kansen zien en erin geloven, initiëren we een project en inspireren we anderen om mee te doen. We vliegen projecten aan als ondernemers en denken mee over alternatieve financiering voor projecten als dat nodig is, bijvoorbeeld door jou alleen te betalen voor behaalde prestaties of door zelf mee te ondernemen en te investeren.

Hogere kans van slagen

We verhogen het succesratio van nieuwe proposities. Uit ervaring blijkt dat we vaak in staat zijn om deze met 40% te verbeteren. Met onze bewezen innovatiemethodes, jarenlange expertise en positief-kritische houding weten we sneller of de innovatie potentie heeft en aan welke knoppen je nog kunt draaien.

Wil je samen vooruit?
Neem contact op met
Matthijs
Pijl links met witte rand.
Propositie ontwerp
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.
Pilot ontwikkeling
Pijl naar rechts met witte achtergrond.
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.