Onze diensten

Forty is een innovatiepartner. Wij zijn een team dat bestaat uit innovatie strategen, service & UX designers en developers. We zijn creatief en ondernemend en we zijn niet bang om onze handen vuil te maken. Wat bracht ons samen? Een passie voor het creëren van onmisbare producten. Zo zetten we samen verandering om in vooruitgang.

Venture building

Ons innovatieproces hebben we opgedeeld in drie fasen. Samen met jou gaan we van een duidelijke probleemstelling naar een succesvolle venture. En we stoppen pas als 40% van je gebruikers of klanten zegt dat jouw product onmisbaar is geworden in hun dagelijks leven. Dit betekent dat je klaar bent om op te schalen en succesvol te worden.

Vind bewijs van koopintentie

Propositie ontwerp

We onderzoeken en vinden een probleem dat de moeite waard is om op te lossen. Als we hier een passende oplossing voor hebben gevonden, komen we er met behulp van rapid prototyping achter of jouw doelgroep bereid is om te betalen voor jouw product.

Ga naar pagina diensten Venture Building. Oog open.
Propositie ontwerp
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.

Vind bewijs van groei

Pilot ontwikkeling

Vooruit willen betekent dat je keuzes moet maken waarvan je de uitkomst nog niet weet. Met het testen en bouwen van een minimum viable product (MVP) beperk je de risico’s op het verspillen van geld en tijd aan verkeerde keuzes. Daarnaast krijg je inzicht in het werkelijke gedrag van je gebruikers.

Ga naar pagina diensten Venture Building. Oog open.
Pilot ontwikkeling
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.

Vind bewijs van schaalbaarheid

Groeistrategie

Nu je propositie levensvatbaar is, is de volgende stap om jouw onderneming te laten groeien. Samen met jouw team van experts en onze creatieve, techy en ondernemende geesten bedenken we wekelijks nieuwe experimenten totdat 40% van de gebruikers niet meer zonder jouw product wil.

Ga naar pagina diensten Venture Building. Oog open.
Groeistrategie
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.
Co-creatie sessie diensten venture building innovatie partner. Lean canvas invullen om business ideas te testen.

Onze betrokkenheid

Het maakt niet of uit je een gevestigde corporate bent of een startup met twee personen. We houden ervan om onmisbare producten te creëren en dit doen we het liefst samen met jou. Onze belofte is dan ook dat we altijd betrokken en toegewijd zullen zijn. De mate van onze betrokkenheid is aan jou.

Specialisten

Bij deze vorm van samenwerken baseren we de vergoeding op basis van de hoeveelheid werk dat we doen. Afhankelijk van hoe snel je dingen gedaan wilt krijgen, kun je de intensiteit van het team aanpassen. Indien nodig kunnen we altijd bepaalde specialisten aan het team toevoegen.

Stakeholders

Bij deze samenwerking zijn onze tarieven gebaseerd op de uitkomsten van ons werk. We rekenen een gereduceerd tarief en ontvangen een bonus wanneer bepaalde mijlpalen worden behaald. Deze mogelijkheid bieden we aan omdat we geloven in de effectiviteit van onze aanpak. Als ondernemer zijn we bereid om meer verantwoordelijkheid te nemen in het project en een deel van het risico voor de uitkomsten te dragen.

Mede-ondernemers

Naast het werken met onze klanten houden we er ook van om eigen initiatieven te starten en samen te werken met partners. We pakken samen de uitdaging aan en delen dan ook alle risico’s en het eigenaarschap van onze nieuwe initiatieven.

Wil je samen vooruit?
Neem contact op met
Jan-Willem