Pilot ontwikkeling

Ben je echt in staat om je product aan te bieden aan je klanten? We ontwikkelen een minimum viable product (MVP) en testen deze om te zien of je potentiële gebruikers er voor willen betalen of het willen gebruiken.

Proces om van idee naar nieuw concept te komen en risico's kleiner te maken. Kronkelende lichtblauwe lijn.
Stap 5 pilot: ontwerp, bouw en test je minimal viable product. Simpele uitwerking idee om te testen. Forty Utrecht innovatiebureau venture building.
Vind bewijs van groei

Vooruit willen betekent per definitie keuzes maken waarvan de uitkomst onbekend is. Met het testen en bouwen van een minimale versie van je product beperk je de risico’s op het verspillen van geld en tijd aan verkeerde keuzes. Je krijgt ook snel inzicht in het werkelijke gedrag van je gebruikers in plaats van alleen hun intenties.

Pilot
Ontwerp, bouw en test jouw MVP
Wij bepalen de features van jouw MVP, ontwerpen en ontwikkelen het zodat het getest kan worden in een vooraf gedefinieerde context. Wat is de gemakkelijkste manier om een stand-alone product te bouwen? Kunnen we een klantenbestand behouden en laten groeien? Na de pilot weet je of je idee potentie heeft, technisch haalbaar is en winst kan opleveren.

Deliverables: bewijs van groei; gevalideerde MVP; gevalideerde business model

Waarom zou je met ons een pilot ontwikkelen?

Sneller de markt op

Met ons ervaren team van innovatie experts, creatieven en technologen brengen we proposities snel naar je bestaande en nieuwe gebruikers. Op basis van ervaring met onze klanten zijn we ongeveer 30% sneller op de markt. Hiermee verlagen we direct kosten, verhogen we opbrengst en zorgen we voor een betere ervaring bij je bestaande én nieuwe klanten.

Ondernemerschap

Stilzitten kennen we niet. Als we kansen zien en erin geloven, initiëren we een project en inspireren we anderen om mee te doen. We vliegen projecten aan als ondernemers en denken mee over alternatieve financiering voor projecten als dat nodig is, bijvoorbeeld door jou alleen te betalen voor behaalde prestaties of door zelf mee te ondernemen en te investeren.

Hogere kans van slagen

We verhogen het succesratio van nieuwe proposities. Uit ervaring blijkt dat we vaak in staat zijn om deze met 40% te verbeteren. Met onze bewezen innovatiemethodes, jarenlange expertise en positief-kritische houding weten we sneller of de innovatie potentie heeft en aan welke knoppen je nog kunt draaien.

Wil je samen vooruit?
Neem contact op met
Sacha
Pijl links met witte rand.
Propositie ontwerp
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.
Groeistrategie
Pijl naar rechts met witte achtergrond.
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.