Over ons

Van verandering worden wij enthousiast. Want waar verandering is, is een kans. Voor innovatie. Voor vooruitgang. En om samen te werken met organisaties die dezelfde ambities hebben. Door ambitieuze producten voor en met ze te creëren en niet te stoppen tot deze onmisbaar zijn.

Zo doen wij dat

Onze belofte vraagt veel werk. Maar we geloven dat dat het waard is. We werken altijd volgens onze waardes.

1

1

Lef

Wij weten als geen ander dat voor innovatie durf en lef nodig zijn. Daarom initiëren en investeren wij in startups maar zijn wij ook een bondgenoot voor alle ondernemers, organisaties en vernieuwers die risico durven te nemen om vooruit te komen in een snel veranderende wereld.

2

2

Eerlijk

Wij zijn altijd eerlijk over de succeskansen en we zullen ook eerlijk zijn als de resultaten niet zijn zoals we hadden gehoopt. Eerlijke innovatie op basis van feiten leert ons sneller en beter waar jouw groeipotentie zit.

3

3

Optimistisch

We zijn ondernemers en willen net zo graag als jij dat het product slaagt. We vertrouwen op onze visie en zitten nooit bij de pakken neer, omdat we weten dat nieuwe producten ontwikkelen nu eenmaal gepaard gaat met vallen en opstaan.

4

4

Ambitieus

Wij zijn er niet alleen om je aan te moedigen vanaf de zijlijn. Wij gaan met je het veld op, en zijn net zo vastbesloten om de wedstrijd te winnen als jij. En we laten niet los. We blijven samen zoeken naar succes. Net zolang totdat het product zich bewezen heeft en meer dan 40% van de gebruikers er niet mee kan leven als het niet meer bestaat.

Benieuwd hoe we deze visie vormgeven in wat we doen?
Onze diensten

Onze partners

Samen zijn we beter, toch? Waar nodig werken we samen met onze partners om de best mogelijke resultaten te behalen.

Ons creatieve zusje

We delen een dak met de beste zus die je maar kan wensen: Greenberry. Onze collega’s en partners in crime inspireren ons elke dag om van de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Benieuwd hoe ze dit doen?


Bekijk Greenberry.nl
CasesOver onsDienstenStartupsVerhalenOnze mensenVacatures

Maliebaan 50
3581 CS Utrecht


+31 (0)30 2737 422

hello@forty.nl