Start-ups

Vooruitgang ontstaat niet zomaar. Er is lef voor nodig, optimisme en ambitie. Daarom helpen we start-ups die net als wij bereid zijn de status-quo in twijfel te trekken en risico te nemen. En als we een kans zien om vooruit te komen door onze eigen startup te lanceren, grijpen we die ook.

Wat we doen

We creëren - gevraagd en ongevraagd - nieuwe mogelijkheden om verandering om te zetten in vooruitgang. Dat doen we door zelf een kans om te zetten in een startup of deze groot te maken met gelijkgestemde startups. De kennis daaruit geven we vervolgens graag terug aan beginnende ondernemers. Zo helpen we elkaar vooruit.

Business coaching

Vooruitgang vraagt om doorzettingsvermogen, optimisme en ervaring. Onze experts coachen je graag door de hele of een deel van de startup fase heen, van probleemdefinitie tot het lanceren en schalen van producten waarvan gebruikers er niet mee zouden kunnen leven als deze niet meer bestaan.

Start-up community

Via onze kennissessies en workshops brengen we jouw community verder. Netwerk, doe inspiratie op en vergaar bruikbare inzichten rond thema’s als business modelling en experiment ontwerp. We bepalen graag samen met jou welke sessie jouw community vooruit helpt.

Co-ondernemerschap

Om onze startups groot te maken, hebben we gelijkgestemde ondernemers nodig die met ons dat risico willen nemen. Heb je zelf een goed idee waar je samen aan wilt werken of vind je één van onderstaande startups interessant? Laat het ons weten.

Bekijk onze start-up samenwerkingen

Wil je samen vooruit?
Neem contact op met
Rosa
Pijl links met witte rand.
Onze diensten
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.
Onze cases
Pijl rechtss met witte rand
Balkje om te klikken op dienst, case of verhaal over innovatie en Venture Building. Blauwe lijn.